ЗСУ з HIMARS завдали нищівного удару по позиціях армії РФ у Мелітополі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ з HIMARS завдали нищівного удару по позиціях армії РФ у Мелітополі

ЗСУ з HIMARS завдали нищівного удару по позиціях армії РФ у Мелітополі
Джерело:  online.ua

Протягом ночі внаслідок потужних ударів ЗСУ з РСЗВ HIMARS в тимчасово окупованому Мелітополі було ліквідовано понад 100 військових кремлівської окупаційної армії та десятки одиниць техніки.

Джерело: Telegram-канал мера Мелітополя Івана Федорова

ЗСУ з HIMARS завдали потужного удару по окупантах у Мелітополі 

Сьогодні вночі високоточними ракетами HIMARS було нанесене вогневе ураження по пунктам тимчасової дислокації окупаційних військ на промислових майданчиках в різних районах міста Мелітополя. За попередніми підрахунками знищена значна кількість військової техніки. Понад 100 російських солдат, які в цю ніч знаходилися в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзону, а їхні батьки вже обирають модель та колір автомобілю Lada, - повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополю Іван Федоров.

Федоров також зазначив, що більшість підрозділів та систем ПВО кремлівські окупанти перекинули з Мелітополя до Херсона.

За словами мера, нинішня ніч - найбільш результативна для українських військових у регіоні та свідчить, що існуючі ворожі підрозділи ПВО вже не спроможні чинити опір HIMARS.

На його думку, це створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку.

Тим часом на півночі Харківщини аеророзвідка та артилерія Нацгвардії і ЗСУ за підтримки танків знищили ДРГ російських спецпризначенців та склад з боєприпасами.

Розвідники виявили місце базування підрозділу російських окупаційних військ та зафіксували розвантаження артилерійських боєприпасів. Гвардійці передали координати цілі артилеристам, після чого здійснили корегування вогню.

Камера БПЛА зафіксувала чудові результати акту "доброї волі" непроханих гостей із фашистської Росії. Одночасно з ним відбулася планова демілітаризація складу артилерійських боєприпасів дбайливо захованих в ангарі, який ми обов’язково відбудуємо після поразки кремлівських орд в Україні, - повідомили представники Оперативного військового командування "Схід".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?