ЗСУ завдали потужних ударів по позиціях армії РФ під Херсоном
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали потужних ударів по позиціях армії РФ під Херсоном

ЗСУ завдали потужних ударів по позиціях армії РФ під Херсоном
Джерело:  online.ua

За інформацією депутата Херсонської Облради Сергія Хланя, ЗСУ протягом ночі 8 серпня завдали серію потужних ударів по мостах та переправах під Херсоном, які використовує кремлівська окупаційна армія.

Джерело: Facebook-сторінка Сергія Хланя

ЗСУ нищать позиції кремлівських окупантів на Херсонщині

Ось так нічка для окупантів в Херсонській області. Попадання в районі Антонівського мосту. Чути вибухи в Новій Каховці, традиційно в Чорнобаївці. Також є інформація про Скадовськ та Дар'ївку. Схоже, День Повітряних сил України для орків закінчився знатним феєрверком. Горять, вибухають, - зазначив Хлань.

Представники Оперативного командування "Південь" також повідомили про знищення танку Т-72 та десятків військових кремлівської армії протягом останньої доби.

ЗСУ завдали три удари по скупченню ворожого озброєння і техніки та опорному пункту в Херсонському районі та ще одному опорному пункту в Бериславському.

Підтверджені втрати ворога в кількості 24 окупантів, одного танка Т-62 і ще п'яти одиниць іншої броньованої та автомобільної техніки. У районі Чарівного в Бериславському районі Херсона знищено склад боєприпасів, - зазначають в ОК "Південь".

Ворожа пропаганда продовжує вкидати фейки та сіяти паніку серед населення, повідомляють ОК.

Окупанти розповідають, що ЗСУ планують до повного знищення масово обстрілювати населені пункти, які звільнятимуться з-під окупації. Ворог намагається налаштувати місцеве населення проти сил оборони України, зазначають у ЗСУ.

Представники Херсонської ОДА зазначили, що кремлівські окупанти пропонують жителям регіону до 10 тис рублів за участь у псевдореферендумі.

Окупанти хочуть "купити" голоси жителів Херсонщини перед проведенням фейкового референдуму. На території області відкривається все більше установ, де всім охочим обіцяють отримати матеріальну допомогу у розмірі 10 тис. рублів, - зазначають в ОВА.

Зазначається, що також окупанти шукають приміщення для проведення псевдореферендуму та формують своїх представників ЗМІ для пропаганди.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?