NYT заявляє про удар ЗСУ по аеродрому РФ в Криму — Подоляк віджартовується
Категорія
Україна
Дата публікації

NYT заявляє про удар ЗСУ по аеродрому РФ в Криму — Подоляк віджартовується

NYT заявляє про удар ЗСУ по аеродрому РФ в Криму — Подоляк віджартовується
Джерело:  online.ua

Авторитетне американське видання "The New York Times" після бесіди з "високопоставленим українським військовим" заявило, що за вибухами на аеродромі в окупованому Криму стоять Збройні сили України, хоча й офіційний Київ, і офіційна Москва не підтверджують цю інформацію.

Джерело: "The New York Times" із посиланням на інсайдера, який говорив на умовах анонімності

NYT пише, що ЗСУ вдарили по аеродрому РФ в Криму

Високопоставлений український військовий, який знає ситуацію, сказав, що за нападом стоять українські сили... Це була авіабаза, з якої регулярно злітали літаки для атак проти українських сил на південному театрі (воєнних дій), - йдеться в матеріалі видання.

Варто зазначити, що інсайдер не розповів, який тип зброї використавили ЗСУ для нападу, однак додав, що українські воїни користувалися пристроєм "винятково українського виробництва".

Американські журналісти звертають увагу на те, що армія України наразі має небагато видів зброї, яка може досягти півострова, окрім літаків, які ризикують бути негайно збитими потужною протиповітряною обороною Росії.

Редакція видання також озвучила прогноз, що напад ЗСУ на російські війська на Кримському півострові призведе до загострення війни та збентеження очільника Кремля Володимира Путіна.

Як в ОП відреагували на чутки про удар ЗСУ по аеродрому в Криму

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк стверджує, що ЗСУ непричетні до вибухів на аеродромі в Новофедорівці в окупованому Росією Криму.

Звісно, ні. Ми тут до чого? Це, мабуть, компенсаторні механізми неефективного управління всередині збройних сил Російської Федерації, - пожартував він.

Варто зазначити, що цього ж дня в Twitter Подоляк опублікував ще один неоднозначний коментар після вибухів у Криму.

Демілітаризація Російської Федерації – невід’ємна частина забезпечення глобальної безпеки. Майбутнє півострова Крим – бути перлиною Чорного моря, національним парком з унікальною природою та світовим курортом. Не військовою базою для терористів. Все тільки починається, - зазначив представник ОПУ.

Фото - скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?