Росія стягує військову техніку в анексований Крим - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія стягує військову техніку в анексований Крим - перші подробиці

Росія стягує військову техніку в анексований Крим - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Мешканці окупованого Криму кажуть, що нещодавно помітили велику колону військової техніки-великогабаритні машини, включно з ракетними комплексами спокійно пересувалися півостровом, передає ONLINE.UA з посиланням на місцеві ЗМІ.

Варто зазначити, що у складі колони було не менше шести тягачів різного призначення і вісім вантажних машин, частина з яких оснащені антенами. Серед них – ракетні комплекси на базі тягачів "Ураган". Колона рухалася в бік населеного пункту Щолкіне. Місцеві вважають, що російські окупанти передислоковують зенітно-ракетні частини.

Що цікаво, російські військові не хочуть коментувати ситуацію. Відомо лиш, що 13 вересня ракетні та артилерійські дивізіони "Бастіон", "Бал" і "Берег" Чорноморського флоту Росії проводили навчання на полігонах окупованого Криму.

Варто зазначити, що зараз все частіше з'являються фото колон із військовою технікою Росії, яка направляється до окупованого Криму або ж мігрує з одного населеного пункту півострова до іншого. Наразі в окупованому Криму перебувають понад 30 тисяч російських військовослужбовців.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський під час форуму YES заявив про неприпустимість скасування санкцій проти РФ. Він назвав ці обмеження податком на підтримання порядку у світі та стримання агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?