Росія в ООН блокувала розслідування хіматак в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія в ООН блокувала розслідування хіматак в Сирії

Росія в ООН блокувала розслідування хіматак в Сирії
Джерело:  BBC

Російська Федерація в черговий раз ветувала резолюцію Ради безпеки ООН про продовження розслідування хімічних атак в Сирії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Читайте також: Хімічна атака в Сирії: Асад застосував бомби радянського виробництва - правозахисники

Відзначається, що Росія в дев'ятий раз не дозволила Радбезу ООН вжити заходів у питанні Сирії, а також відхилила звіт слідчої групи з прав людини, який містив критику сирійського уряду.

Правозахисники організації Amnesty International характеризували ситуацію, що склалася, як "зелене світло для військових злочинів", а постпред США Ніккі Хейлі звинуватила РФ в роботі з "терористами і диктаторами".

Варто зауважити, що російський представник в ООН Василь Небензя відповів, що США і інші країни намагаються поставити РФ в незручне становище.

Як повідомляв ONLINE.UA, в квітні 2017 роки над містом Хан-Шейхун провели хіматаку зарином, внаслідок якої загинуло понад 80 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?