Росія вигадала новий привід для війни з Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія вигадала новий привід для війни з Україною

Росія вигадала новий привід для війни з Україною
Джерело:  online.ua

17 травня секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев вигадав новий привід нападу РФ на Україну. За його словами, розпочата командою російського диктатора Володимира Путіна війна в Україні нібито зірвала плани Заходу встановити в Росії підконтрольний собі режим. З такою заявою поплічник диктатора виступив під час засідання наукової ради при РБ РФ.

Джерело: росЗМІ

РФ назвала нову "причину" для війни з Україною

Захід прагне створити умови для встановлення в Росії підконтрольного західникам режиму, як це вже було відпрацьовано в Україні та цілій низці інших держав. Спеціальна військова операція зірвала ці задуми. Ми були змушені превентивно вдатися до цієї міри, тому що рівень загроз національній безпеці, нехтування інтересами нашої країни вийшли на рівень, який загрожував самій державності Росії та її існуванню, - цинічно збрехав Микола Патрушев.

Російський політик навіть не захотів пояснювати, як саме наша країна до війни нібито загрожувала існуванню РФ.

На переконання російського диктатора Володимира Путіна, все, що відбувається навколо України, "пов'язане з непродуманою політикою Заходу".

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Все, що відбувається сьогодні, в тому числі, на превеликий жаль, навколо України, пов'язане з непродуманою політикою так званого колективного Заходу, який протягом десятиліть ігнорував абсолютно законні занепокоєння Росії у сфері забезпечення своєї безпеки та всіляко заохочував націоналістичні неофашистські елементи у київському керівництві, - заявив Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?