Росія вже готується: Генштаб ЗСУ повідомив погані новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія вже готується: Генштаб ЗСУ повідомив погані новини

Росія вже готується: Генштаб ЗСУ повідомив погані новини
Джерело:  Тиждень.ua

Заступник начальника Генштабу ЗСУ полковник Олексій Таран в інтерв’ю "Українському тижню" заявив, що зараз Росія активно готуються до посилення протистояння на Донбасі, передає ONLINE.UA.

Полковник наголосив, що на початку агресії Україна починала відвойовувати свою територію з чотирма батальйонно-тактичними групами на всі Збройні сили, щороку постійно збільшувала потенціал.

Таран також зазначив, що основний тягар у цій війні лежить на Сухопутних військах, Десантно-штурмових та командуванні морської піхоти ВМС, і вони мають достатній бойовий комплект. Втім, ворог теж укріплює свої позиції та готується до посилення агресії.

"Росія готується до проведення широкомасштабної воєнної агресії. Ці плани цілком очевидні. Це стосується не лише лінії зіткнення, а й інших районів, починаючи з кордону з Білоруссю і далі поблизу Криму та Бессарабії", - сказав він.

Таран додав, що Збройні сили готуються до відсічі по всьому кордону України.

"На сьогодні ми маємо достатню кількість підготовлених органів управління, які здатні планувати та керувати військами на цих важливих напрямках", – заспокоює військовослужбовець.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр вперше відреагував на ситуацію, яка виникла в Україні на тлі узгодження його формули по Донбасу. Він запевнив, що в цьому документі містяться пропозиції по тим же кроках, що і в Мінських угодах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?