Росія вже готується — США розкрили новий секретний план Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія вже готується — США розкрили новий секретний план Путіна

Росія вже готується — США розкрили новий секретний план Путіна
Джерело:  online.ua

Американським журналістам вдалося дізнатися, що команда російського президента Володимира Путіна уже готується відновити випробування крилатої ракети необмеженої дальності з ядерною енергоустановкою "Буревісник". До такого висновку дійшли розслідувачі із CNN, які отримали доступ до знімків полігону, де триває активна підготовка. За словами представників видання, фото були зроблені 18 – 20 вересня 2020 року компанією Planet Labs в районі населеного пункту Паньково на архіпелазі Нова Земля. Експерти уважно проаналізували світлини та підтвердили здогадки, що на полігоні відновили стартовий майданчик. Окрім того, поблизу виявили велику кількість транспортних контейнерів та будівлю для перевірки ракет, передає ONLINE.UA.

Також нещодавно впливові американські політики, які захотіли залишитися анонімними, заявили CNN, що російська влада активно готується до випробування ракет у рамках своєї програми передових озброєнь.

"У 2018 році Росія призупинила випробування ракети "Буревісник", коли демонтувала місце запуску. "Однак отримані супутникові знімки доводять, що пауза закінчилась", – зазначають американські журналісти.

Не можна також не згадати про те, що у вересні минулого року стало відомо, що команда Володимира Путіна проводила випробування крилатої ракети "Буревісник" з ядерною енергоустановкою щонайменше 5 разів. Що важливо розуміти, всі тестові запуски завершилися аваріями, а найтриваліший політ тривав понад 2 хвилини. Окрім того, 8 серпня 2019 року на території військового полігону в Архангельській області Росії прогримів вибух і почалася пожежа. В результаті аварії загинули 5 співробітників атомного відомства Росії. Фахівці тоді повідомляли, що рівень радіації внаслідок вибуху був перевищений в десятки разів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Держдеп Штатів терміново звернувся до команди очільника Кремля Володимира Путіна й заявив про готовність до екстрених переговорів з представниками російської влади для детального обговорення фінальної версії Договору про скорочення стратегічних наступальних озброєнь (ДСНО).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?