Росія захопила судно з українцями на борту - що відомо
Категорія
Події
Дата публікації

Росія захопила судно з українцями на борту - що відомо

Росія захопила судно з українцями на борту - що відомо
Джерело:  online.ua

Російські силовики затримали в акваторії Азовського моря судно з українцями на борту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЗМІ Росії.

За відомостями медіа, ФСБ РФ підозрює затриманих громадян у браконьєрстві. На судні нібито знайшли близько 300 рибин. Перевірка встановила, що цекамбала-калкан.

"Співробітниками Прикордонного управління ФСБ Росії по "республіці Крим" у західній частині Азовського моря затримано маломірне судно з чотирма громадянами України на борту без документів, які підтверджують їхні особи. Капітан судна не виконав законну вимогу прикордонного наряду щодо зупинки й намагався втекти", - цитують ЗМІ силовиків.

На борту вилучили усю знайдену рибу, а також рибацьку сітку. Затримані нібито не мали у себе документів, які підтверджують дозвіл на вилов риби в районі.

Наразі судно перебуває в Керчі, де з'ясовуються усі обставини інциденту. Українська сторона ще не відреагувала на затримання.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно з'ясувалося, що військовий український катер "Бердянск", який повернули нещодавно з полону в РФ, зазнав атаки з боку кремлівського гелікоптера. Експертиза підтвердила сліди від бронебійного снаряду у корпусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?