Росія закрила переказ грошей до України через Western Union
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія закрила переказ грошей до України через Western Union

Росія закрила переказ грошей до України через Western Union
Джерело:  vedomosti.ru

Грошові перекази з Росії до України через міжнародного оператора Western Union з 5 травня стали неможливі без відкриття банківського рахунку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ведомости".

Причиною такого рішення Western Union став російський закон про фінансові санкції, прийнятий урядом РФ у відповідь на санкції проти російських банків та платіжних систем в Україні, що набув чинності 5 травня.

Читайте також: В ЄС пропонують проект з протидії пропаганді Кремля в Україні, Молдові та Грузії

Нагадаємо, 22 березня Держдума ухвалила закон, що обмежує грошові перекази з РФ в іноземні держави, які ввели обмеження проти Росії.

Автори цього закону пояснювали, що документ спрямований на "усунення негативних наслідків заборони на діяльність російських платіжних систем на території України".

Як повідомляв ONLINE.UA,раніше стало відомо про рішення Росії зняти з Туреччини усі санкції, окрім можливості експорту помідорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?