Росія "заспокоїла" Самойлову, яку не пустили в Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія "заспокоїла" Самойлову, яку не пустили в Україну

Росія "заспокоїла" Самойлову, яку не пустили в Україну
Джерело:  ТАРС

Представники декількох російських телеканалів пообіцяли, що співачка Юлія Самойлова, котрій заборонили в'їзд в Україну строком на три роки, поїде на конкурс наступного року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"У тому випадку, якщо Україна не допускає Юлію Самойлову до участі в "Євробаченні", в наступному році, незалежно від місця проведення конкурсу, Росію представлятиме Юлія Самойлова", - заявили в прес-службі "Першого каналу".
Читайте також: Дайте СБУ приз глядацьких симпатій: мережа підірвало рішення по Євробаченню
Цю інформацію також підтвердили і у Всеросійській державній телерадіокомпанії, яка буде приймати рішення про представника Росії на конкурсі в наступному році.
Як відомо, раніше Юлія Самойлова незаконно перетинав кордон України для виступу в окупованому Криму.
При цьому в керівництві конкурсу заявили, що Україна має право приймати рішення щодо участі в Євробаченні-2017 Юлії Самойлової.
Український артист і суддя національного відбору на Євробачення-2017 Андрій Данилко (сценічний образ — Вєрка Сердючка) закликав українську владу не забороняти в'їзд Самойлової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?