Росія завдала нових ударів по Києву, Дніпру та Житомиру
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія завдала нових ударів по Києву, Дніпру та Житомиру

Росія завдала нових ударів по Києву, Дніпру та Житомиру
Джерело:  online.ua

Вранці 18 жовтня російські солдати завдали нових ракетних ударів по Києву, Дніпру та Житомиру. Армія ворога цілиться у об'єкти енергозабезпечення. 

Джерело: дані глав ОВА, ОПУ

Що відомо про удар росіян по Києву 18 жовтня

За словами представників Офісу президента України, у Києві, за попередніми даними, зафіксовано, 3 прильоти в об‘єкт енергозабезпечення на Лівому березі міста.

Окрім того, повідомляється про звуки вибухів у Броварах.

Дані про загиблих, поранених та руйнування наразі уточнюються.

Що відомо про удар росіян по Дніпру 18 жовтня

Окупанти ударили двома ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури у Дніпрі. Спалахнула пожежа,також є серйозні руйнування.

Без електрики лишилися окремі райони Дніпра, Синельникового та Васильківки. Знеструмлена одна з насосних станцій «Дніпроводоканалу». На лівому березі міста Дніпра перебої з водою.Всі служби стануть до роботи тільки-но мине небезпека нових атак. Будь ласка, заощаджуємо електрику всюди, де можливо. Зараз це надважливо, - наголосив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Фото - скриншот

Що відомо про удар росіян по Житомиру 18 жовтня

У Житомирі росіяни вдарили двома ракетами по об‘єкту енергозабезпечення - це підтверджує команда президнта Володимира Зеленського.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?