Росія завезла на Донбас нову зброю: ЗСУ вже понесли втрати
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія завезла на Донбас нову зброю: ЗСУ вже понесли втрати

Росія завезла на Донбас нову зброю: ЗСУ вже понесли втрати
Джерело:  online.ua

За роки війни на Донбасі зброя бойовиків стала все більш технологічною. Росія поставила збройним формуванням ОРДЛО електромагнітну зброю, з якої противник атакує українські безпілотники. Про це повідомили у фонді "Повернись живим", передає ONLINE.UA.

"За ці роки війна на Сході України стала більш технологічною і не обмежується тільки залізними "подарунками" з боку терористів", - відзначили у фонді.

Там уточнили, що електромагнітні рушниці, які росіяни завезли на Донбас, пригнічують сигнал навігації і зв'язку безпілотника, і притягують його до себе. Бойовики активно користуються цією зброєю, через що ЗСУ за останній місяць вже втратили чотири дрона на передовій.

Нагадаємо, кілька днів тому в Воронезької області знову було знято переміщення колони російської військової техніки, яка рухалася до українського кордону. На відео зафіксовано, як на залізничному переїзді в районі станції "Поворіно" рухався склад напівпричепів камуфльованих вантажівок, автоцистерн, броньованої техніки. Очевидці перекидання російської військової техніки до кордону України вважають, що так Москва готується до розведення сил на Донбасі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти продовжують вивозити з анексованого Криму українську бойову авіацію, яку незаконно захопили в 2014 році. На цей раз вони перетягували українські вертольоти з Керчі на ту сторону моста, яка знаходиться на території РФ. Фото нахабного мародерства були опубліковані в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?