Окупанти перекидають бойову авіацію по Кримському мосту: з'явилися красномовні фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти перекидають бойову авіацію по Кримському мосту: з'явилися красномовні фото

Окупанти перекидають бойову авіацію по Кримському мосту: з'явилися красномовні фото
Джерело:  online.ua

Окупанти продовжують вивозити з анексованого Криму українську бойову авіацію, яку незаконно захопили в 2014 році. На цей раз вони перетягували українські вертольоти з Керчі на ту сторону моста, яка знаходиться на території РФ. Красномовні фото мародерства окупантів були опубліковані в Twitter, передає ONLINE.UA.

Автор опублікував два фото, на яких зафіксовано, як по Кримському мосту тягнуть два вертольоти. У коментарях до знімка зазначено, що бойову авіацію перекидають з Керчі на протилежний бік мосту, яка розташована з російської сторони.

Користувачі мережі впевнені, що окупанти вивозять з Криму українську техніку, яка була захоплена ними в 2014 році.

Слід зазначити, що пару днів назад на Кримському мосту, незаконно побудованому Путіним на окупованому півострові, відбувалася аналогічна ситуація з бойовими літаками. Тоді на фото показували, що українські СУ-27 перекидають на автотранспорті з Криму в бік Краснодарського краю Російської Федерації. Про те, що літаки українські, свідчить номера на знімку - авіація з такими номерами була доставлена на аеродром в Крим ще до 2014 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кримський міст обрушився в результаті жахливої аварії. Інцидент стався кілька днів тому на споруджуваній ділянці траси "Таврида".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?