Росія здатна взяти все Лівобережжя України - військовий
Категорія
Події
Дата публікації

Росія здатна взяти все Лівобережжя України - військовий

Росія здатна взяти все Лівобережжя України - військовий
Джерело:  online.ua

Війська президента Росії Володимира Путіна можуть захопити всю лівобережну Україну, в той же час проблему Донбасу можна вирішити військовим шляхом.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів колишній військовослужбовець Армії оборони Ізраїлю, що працює військовим інструктором-волонтером на Донбасі, Цві Аріелі.
"Усі думають про санкції: ось Путін зараз розчавить ще одну головку сиру, і після цього його схопить інфаркт. Це повна маячня. Тому що санкції вони терпіти можуть. І нам не можна забувати, що вони можуть, якщо захочуть, взяти все Лівобережжя. У мене немає в цьому сенсі ніякого сумніву, якщо оцінювати військові, економічні та ресурсні потенціали сторін в їх нинішньому вигляді", - розповів ізраїльський військовий.
Читайте також: Назван о найбільш реальний спосіб, яким Україна повинна звільнити Донбас
"Що ж стосується того, чи можемо ми захищатися і чи можемо ми в подальшому повернути захоплені території, я вважаю, що це повна маячня - стверджувати мантру, що" немає рішення силовим методом", - продовжив він.
"На мою думку, це абсолютна маячня! Звичайно, є рішення силовим методом! Інша справа, що до нього потрібно підготуватися, мобілізувати для цього всі сили і засоби, консолідувати націю, в повній мірі використовувати потенціал численних українських діаспор у світі, зібрати міжнародну коаліцію тощо. Тим більше, поки Росія як би «не сторона" в цьому конфлікті, можна гнати в шию невпізнаних зелених чоловічків", - резюмував Аріелі.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Україна здатна повернути Донбас силою і вигнати звідти "невпізнаних зелених чоловічків" - Цві Аріелі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?