Росія змінила тактику ударів по Україні – Гуменюк
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія змінила тактику ударів по Україні – Гуменюк

Росія змінила тактику ударів по Україні – Гуменюк
Джерело:  online.ua

Під час повітряної атаки дронами-камікадзе 27 березня російські окупанти дещо змінили тактику. Цього разу оминули південь.

Джерело: спікерка ОК "Південь"Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону, Андрій Єрмак

Держава-агресорка змінила тактику ударів

Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону розповіла про нічну атаку дронами по Україні.

Цього разу нашу зону відповідальності не зачепили, але вочевидь було очікувано, що можуть піти і звідси. І, напевно, саме в цьому полягає нова тактика ворога – щоб роззосередити зусилля нашої ППО, заплутати її, але ця задумка їм не вдалась, враховуючи результати, - сказала Гуменюк.

Також вона зауважила, що наразі на бойовому чергуванні в Чорному морі перебуває тільки один підводний ракетоносій з чотирма ракетами "Калібр".

Це говорить про те, що ракетний удар імовірний, але не може бути масованого удару або готовності якоїсь надзвичайної ракетної атаки. Найімовірніше, будуть застосовані точкові удари. Більша у них ставка – на авіацію, - пояснила представниця "Півдня".

Єрмак пояснив логіку російських атак дронами

В Офісі президента заявили, що Росія змінює логіку ударів по Україні.

За словами очільник ОП Андрій Єрмак, тепер під загрозою саме цивільна інфраструктура, росіяни змінюють логіку атак.

Логіка дій росіян - терор, направлений на цивільну інфраструктуру. Він не спрацює, так само, як і геополітичний шантаж. Маємо вистояти, повернути всі наші території та покарати ворога. Це наша історична місія, - зазначив Єрмак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?