Росія знову потрапила в гучний допінг-скандал: в соцмережах веселяться
Категорія
Спорт
Дата публікації

Росія знову потрапила в гучний допінг-скандал: в соцмережах веселяться

Росія знову потрапила в гучний допінг-скандал: в соцмережах веселяться
Джерело:  online.ua

У крові відомого російського боксера Олександра Повєткіна виявили остарін, який відносять до допінгу.


Про це заявили у Світовому боксерському раді (ВБС), повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter президента ВБС Маурісіо Сулеймана.


Допінг-проба була взята напередодні бою за звання тимчасового чемпіона світу за версією WBC між Повєткіним і канадцем Бермейном Стіверном. Примітно, що раніше в крові Стіверна також виявили допінг, однак в ВБС заявили, що це не завадить йому зустрітися з Повєткіним на рингу.


Читайте також: Кращі біатлоністи світу закликали жорстко покарати Росію


Після виявлення остаріна в організмі російського боксера, бій зі Стіверном, який повинен був пройти 17 грудня в Єкатеринбурзі, скасували.



У соцмережах посміялися над новим допінговим скандалом навколо російського боксера. Так, користувач Okopnik Vladimir саркастично написав: "Ніколи такого не було, і ось знову".



РБ головного мозку: "Повєткіна дискваліфікували через допінг))) Свята мельдонія не вберегла".



Олександр Савік: "Обидва на допінгу, тепер треба подивитися, чий допінг сильніше!".


Як повідомляв ONLINE.UA, боксер не вперше потрапляє в скандал через допінг.  У травні 2016 року допінг-проба Олександра Повєткіна дала позитивний результат і показала наявність мельдонію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?