Росія знову залякує світ найсучаснішою зброєю - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія знову залякує світ найсучаснішою зброєю - подробиці

Росія знову залякує світ найсучаснішою зброєю - подробиці
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу оголосив, що командування веде випробування найсучаснішою гіперзвукової зброї. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За його словами, йдеться про випробування на північному флоті.

"Тривають випробування нової зброї. Зокрема й гіперзвукової", - зазначив Шойгу.

Топ-посадовець країни-агресорки підкреслив, що усі новітні розробки підвищують бойовий потенціал російського військового флоту.

Слід зазначити, що російська влада не в перше та, ймовірно, не в останнє хизується новою зброєю.

Президент Володимир Путін нещодавно розповів, що кремлівські технологи створили гіперзвукові різновиди зброї.

Нібито найближчим часом її передадуть на озброєння армії та флоту. Такої зброї, як стверджував Путін, немає ще ні в кого у світі.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні, 23 лютого, російський президент наголосив, що іноземні лідери безглуздо витрачають гроші на різноманітні програми стримування РФ. Він вважає, завершення розробки гіперзвукової зброї зробило марнотратним використання сучасних засобів захисту, бо Кремль вже обійшов їх та випередив Захід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?