Це безглуздо: Путін вирішив полякати світових лідерів
Категорія
Світ
Дата публікації

Це безглуздо: Путін вирішив полякати світових лідерів

Це безглуздо: Путін вирішив полякати світових лідерів
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін не втомлюється хизуватися новими досягненнями російських вчених та навіть намагається лякати Захід небезпечними розробками. Цього разу російський президент наголосив, що наявність у Москви гіперзвукової зброї зробила безглуздими витрати інших країн на військове стримування РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

На думку самого Володимира Путіна, його країна вперше в історії випереджає Захід за рівнем розвитку передових озброєнь. Такими "новинами" він поділився на зустрічі з робочою групою щодо поправок до конституції РФ.

Глава Кремля поскаржився, що система протиракетної оборони Заходу спрямована на знешкодження ядерного потенціалу Росії.

"Після того, як у нас з'явилося гіперзвукова зброя, стали безглузді їхні спроби це зробити, і безглуздими стали багатомільярдні витрати, які вони здійснили", - пригрозив російський президент.

Як відомо, в грудні минулого року Путін заявляв, що тільки у Росії є гіперзвукова зброя. За його словами, РФ вперше в історії випереджає інших за рівнем розвитку передових озброєнь.

Нещодавно також офіційна Москва запевняла, що останні дії США свідчать про те, що Вашингтон допускає можливість обмеженої ядерної війни, знижуючи ядерний поріг.

"Ми реагуємо на це з великою тривогою, тому що бачимо в цьому загрозу для безпеки нашої країни", - поскаржилися в Росії.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Китай став другим у світі виробником зброї після Сполучених Штатів, залишивши РФ пасти задніх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?