Росія зробить це - Лукашенко розповів про шокуюче рішення Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія зробить це - Лукашенко розповів про шокуюче рішення Путіна

Росія зробить це - Лукашенко розповів про шокуюче рішення Путіна
Джерело:  online.ua

Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого не визнає легітимним міжнародна спільнота, неочікувано для всіх повідомив, що вже зміг домовитися з очільником Кремля Володимиром Путіним про рефінансування білоруського боргу на 1 мільярд доларів. За його словами, білоруський прем'єрміністр проведе переговори з Михайлом Мішустін (прем'єр-міністром Росії. - ред) з приводу рефінансування. Він уточнив, що йдеться про рефінансування в поточному році $ 1 млрд з боргу перед Російською Федерацією. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "БелТА".

"Зараз вже у відкриту наші внутрішні негідники закликають дестабілізувати фінансовий ринок. Деякі люди ж цього піддаються - валюту з банків забрати і так далі. Ми не допустимо обвалу національної валюти. Якщо народ хоче купити долар - будь ласка, він сьогодні коштує скільки коштує. У нас плаваючий курс: попит великий - значить дорожче буде цей долар або євро, попит менше - значить буде дешевше коштувати. Ми, вчепившись руками , що не стримуємо курс рубля ", - наголосив Олександр Лукашенко.

За словами скандального політика, в Білорусі ще не почали по-справжньому використовувати золотовалютні резерви.

"Молодці в Національному банку, уряді. Як відчував: три місяці тому поставив завдання все золотовалютні резерви повернути в країну, особливо золотий запас. У нас до грама золота повернуто в країну... Тому немає такої катастрофи. Так, в якихось обмінниках колись може не вистачати готівки. Але це завжди буває, якщо підвищений попит. Я доручив Національному банку, щоб ми могли уникнути подібної ситуації. Люди хочуть забрати свої гроші або валюту - будь ласка, беріть. У нас абсолютно достатньо резервів, щоб на прийнятному рівні стримати прийнятний для нас курс ", - заявив Олександр Лукашенко.

Окрім того, він звернув увагу на те, що Білорусь проведе з Росією переговори про рефінансування 1 млрд доларів боргу.

"Ми домовилися з Президентом Росії... Тобто ми у себе цей мільярд доларів, домовившись з Росією, залишимо. І це буде гарне підкріплення нашої національної валюти", - розповів одіозний політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Путін здивував зізнанням про свою доньку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?