Вона не радилася - Путін вразив світ зізнанням про свою доньку
Категорія
Світ
Дата публікації

Вона не радилася - Путін вразив світ зізнанням про свою доньку

Вона не радилася - Путін вразив світ зізнанням про свою доньку
Джерело:  online.ua

27 серпня очільник Кремля Володимир Путін зважився на несподіване зізнання - він вирішив публічно розповісти, як почувається його донька після випробування на собі російської "першої в світі" вакцини від коронавірусу COVID-19. За його словами, наразі вона почуває себе добре. Російський президент також звернув увагу на те, що його дочка брала участь у випробуванні вакцини як доброволець і не радилася з ним. Він додав, що їй це потрібно "з урахуванням її професії". Що важливо розуміти, нещодавно віцепрем’єрка РФ Тетяна Голікова доповіла Путіну, що вже друга російська вакцина від коронавірусу "ЕпіВакКорона", яку готує ДНЦ "Вектор" Росспоживнагляду, може отримати реєстрацію вже в кінці вересня — на початку жовтня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Россия".

"Абсолютно очевидно сьогодні для наших фахівців, що ця вакцина формує стійкий імунітет, з'являються антитіла, як у моєї дочки з'явилися. І вона нешкідлива, слава богу, і дочка моя почуває себе добре", -заявив Володимир Путін.

Журналісти також поцікавилися, чи та це донька, яка займається "медико-біологічними справами", російський президент відповів: "Ну, вона спілкується з великою кількістю людей і, звичайно, їй, щоб нормально працювати, потрібно відчувати себе захищеною". За його словами, перед інтерв'ю він розмовляв з донькою і вона почуває себе добре. Очільник Кремля наголосив, що у вересні в РФ повинна з'явиться ще одна вакцина від COVID-19.

Варто зверунти увагу на те, що російський президент не з'являється з дітьми на офіційних заходах, тощо. Російські медіа пишуть про двох ймовірних дочок президента РФ: дитячого ендокринолога Марію Воронцову і главу фонду "Іннопрактіка" Катерину Тихонову. Що важливо розуміти, у грудні минулого року Тихонова увійшла до ради з розвитку фізкультури і масового спорту при уряді Росії, а в 2020 році вона очолила Інститут перспективних досліджень проблем штучного інтелекту та інтелектуальних систем Московського державного університету.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 27 серпня Володимир Путін неочікувано прибув до окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?