Росія зробить все: експерт пояснив, до чого далі готуватися українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія зробить все: експерт пояснив, до чого далі готуватися українцям

Росія зробить все: експерт пояснив, до чого далі готуватися українцям
Джерело:  online.ua

Український журналіст, представник ОРДЛО у Тристоронній контактній групі Сергій Грамаш звернув увагу українців на те, що команда очільника Кремля Володимира Путіна робить усе можливе, щоб Росію не визнавали стороною конфлікту на Донбасі. Офіційна Москва не хоче брати відповідальність за свої дії на Донбасі, саме тому Україна повинна вимагати у західних партнерів повернення Росії у СЦКК. Свою позицію він озвучив на сторінці у Фейсбук, передає ONLINE.UA.

"Ніхто і не думав, що це перемир'я буде дійсно остаточним і всеосяжним. Але щоб так скоро... Думаю, його долю вирішив пропозиція нашого президента підписати його на рівні глав "нормандської четвірки". Росія зробить все, щоб не брати на себе відповідальність за війну на Донбасі", - підкреслив Сергій Гармаш.

За його словами, тепер у команди Володимира Зеленського є повне та зрозуміле західним партнерам право, вимагати повернення представників Росії в СЦКК.

"Оскільки та сторона, якій Путін так завзято намагається надати суб'єктність, не здатна нести відповідальність за свої слова і дії, то хтось же повинен відповідати за них. Напевно, той, хто їм платить", – наголосив експерт.

Варто звернути увагу на те, що попри оголошений режим тиші на Донбасі, проросійські сили все ж у своєму стилі влаштували провокацію  в ніч на 27 липня. Між 00:20 та 00:45 біля Водяного бойовики розпочали обстріл, а вранці біля Новомихайлівки здійснили три постріли з ручних протитанкових гранатометів.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно командувач Об’єднаних сил Володимир Кравченко зробив важливе попередження проросійським силам на Донбасі — він наголосив, що у випадку збройної агресії Росії українські бійці зможуть дати миттєву відповідь. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?