Росіянам чітко пояснили, чому їх війську не під силу взяти Київ: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Росіянам чітко пояснили, чому їх війську не під силу взяти Київ: опубліковано відео

Росіянам чітко пояснили, чому їх війську не під силу взяти Київ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Усі  заяви росіян про могутність їхніх Збройних сил  і про те, що вони за три дні можуть дійти до Києва» розбиваються об приклад Донецького аеропорту, який вони штурмували протягом восьми місяців.
Про це у своєму відеоблозі на ONLINE.UA розповів Ярослав Матюшин.
«Розумієте, весь ось цей міф росіян про те, що, "якщо б ми (російські війська в Україні, — ONLINE.UA) там були, то за три дні дійшли б до Києва, а через п'ять днів – до Польщі", розбивається про конкретні факти. Такі, наприклад, як те, що вся елітна спецура військ Російської Федерації так і не змогла взяти Донецький аеропорт», — нагадав він.
Блогер також додав, що «оборона не закінчилася, а закінчився сам Донецький аеропорт, закінчилися бетон і перекриття, на яких він стояв».
«Вони брали його, я вам нагадаю, вісім місяців. Вісім місяців вони відхоплювали таких конкретних, неілюзорних звіздюлєй від наших захисників, з яких половина була добровольці», — підкреслив Матюшин.



На його думку, «взагалі, про яку могутність наступальну армії цієї недокраїни-агресора може йти мова?»
«Ми ж прекрасно протягом останніх двох десятиліть читали репортажі про дідівщину в армії РФ, бачили фотографії з сексуальним насильством над "духами" "дідами" так званими», — резюмував блогер.


Більше читайте на ONLINE.UA: Простая причина, за якою російські війська не дійдуть до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?