Росіяни атакують Україну "Шахедами" з двох напрямків – Ігнат
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни атакують Україну "Шахедами" з двох напрямків – Ігнат

Росіяни атакують Україну "Шахедами" з двох напрямків – Ігнат
Джерело:  online.ua

Увечері 27 березня росіяни розпочали чергову атаку іранськими дронами на Україну. Наразі відомо про роботу ППО на Київщині. Вибухи чули на Дніпропетровщині та у Києві.

Джерело: речник Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону, Віталій Кличко

З яких напрямків росіяни атакують дронами

Окупанти зараз атакують Україну за допомогою іранських дронів-камікадзе "Шахед" з двох напрямків. Українські захисники вже збивають повітряні цілі ворога.

Відбувається те, що завжди. Час від часу ворог атакує Україну "Шахедами-136" або "Шахедами-131". Атакують з півночі та південно-східного напрямку. Це Брянська область, а також східне узбережжя Азовського моря. Там група "Шахедів" і там група "Шахедів", - розповів Ігнат.

Він додав, що за ворожими дронами вже полюють. При цьому, за його словами, якщо українці почують вибухи, то це означатиме, що працюють системи ППО, але можуть бути і "прильоти".

Вже є певні результати, кілька "Шахедів" знищено в Київській області, з Чернігівської області вони полетіли. І в Дніпропетровській області теж, за попередньою інформацією, є збиття, - зазначив спікер Повітряних сил.

У Києві пролунало декілька потужних вибухів

У Києві пізно увечері 27 березня пролунала серія вибухів після оголошення повітряної тривоги.

Вибухи в столиці, попередньо — в Оболонському та Святошинському районах Всі служби слідують на місце. Подробиці — згодом, - повідомив мер столиці.

Жителів та гостей столиці закликають залишатися в укриттях до скасування повітряної тривоги, оголошеної в Києві та області, а також низці інших регіонів цього вечора.

У Святошинському районі палає приміщення магазину. Інформацію щодо потерпілих уточнюємо, - додав Кличко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?