Росіяни бояться. В ГУР описали настрої в окупованому Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни бояться. В ГУР описали настрої в окупованому Криму

Росіяни бояться. В ГУР описали настрої в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

У ГУР заявили про наростаючий страх росіян у Криму. Вони укріплюють та охороняють бази та позиції.

Джерело: ГУР МО

Настрої росіян в окупованому Криму

Заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони генерал-майор Вадим Скібіцький зазначив, що настрої росіян на окупованих територіях, зокрема і в Криму, вкрай панічні.

За його словами, український рух спротиву набуває все більших обертів та активності у Криму.

Росіян також гнітять постійні удари ЗСУ по військових об’єктах у Криму.

Ми бачимо, що росіяни бояться. Та ж сама база в Севастополі та інші військові об’єкти зараз потужно охороняються, окупанти обладнують позиції, щоб захистити від будь-яких атак проти цієї інфраструктури, — повідомив представник ГУР МО України.

При цьому, більшість бойових кораблів з Севастополя перемістили на територію РФ аж до Новоросійська, оскільки бояться їх знищення у Криму.

Саме після успішних контрнаступів ЗСУ в вересні 2022 року росіяни почали серйозно оборонятися у Криму: зводити укріплення, зміцнювати узбережжя тощо.

Як ЗСУ звільнятимуть Крим

За словами генерал-майора Скібіцького, звільнення Криму залежатиме від планування Україною операцій та морального стану армії РФ.

Все залежатиме від того, як буде спланована наша операція зі звільнення Криму. По-друге, який буде моральний стан російських військовослужбовців. Якщо там буде паніка і всі почнуть тікати, то можливий “жест доброї волі”. Але це не буде дуже просто, тому що вони вважають Крим останньою фортецею і будуть намагатися захищати півострів до кінця, — підкреслив Вадим Скібіцький.

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомляв, що Збройні сили України та офіційний Київ можуть використати неочікувані методи звільнення Криму від російської окупації.

Хоч Данілов і відмовився назвати, які саме методи, однак все-таки прокоментував нещодавні потужні вибухи у Криму.

Як іронічно зазначає Олексій Данілов, Бог у такий спосіб натякає окупантам, що настав час тікати з півострова.

Володимир Зеленський також заявляв, що ЗСУ зможуть розгромити російську армію та нарешті деокупувати Крим.

За словами президента, успіх українських бійців на полі бою значною мірою залежить від продовження постачання Заходом зброї.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?