Коли можуть відбутися нові наступи армії РФ — прогноз Резнікова
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли можуть відбутися нові наступи армії РФ — прогноз Резнікова

Коли можуть відбутися нові наступи армії РФ — прогноз Резнікова
Джерело:  online.ua

Глава Міноборони Олексій Резніков офіційно підтвердив, що Збройні сили України активно готуються до нових наступів армії РФ до 24 лютого, адже команда російського диктатора Володимира Путіна дуже любить символізм.

Джерело: "Укрінформ"

Резніков заявив, що росіяни можуть почати наступати вже у лютому

Багато інформації, всі, мабуть, читали телеграм-канали, що вночі буде напад тощо. ...Ніякого нападу не відбулося. Дуже важливо слухати Генеральний штаб, його офіційну позицію. Коли буде зрозуміло, що вони (загарбники - ред.) сформували ударні угруповання, де, у якому місці, - наш Генеральний штаб це чудово знає,- наголосив Олексій Резніков.

Глава оборонного відомства також прокоментував ситуацію навколо Харкова. Згідно з його даними, наразі з боку Росії жодних ударних угруповань немає, проте ніхто не відкидає той варіант, що незабаром вони можуть там з'явитися.

Ми все одно, звісно, очікуємо можливих наступів з боку росіян, тому що лютий, вони люблять символізм – 24 лютого буде рік, як розпочалася ця навала, відкрита стадія українсько-російської війни, яка розпочалася 2014-го року... тому очікуємо цього тиску. Ми готові, ЗСУ готові, Ставка верховного головнокомандувача постійно тримає на контролі, тому якихось неочікуваних речей для нас із вами немає, - заявив Резніков.

Чи можливий повторний напад РФ з території Білорусі

Очільник Міноборони України повідомляє, що поки його команда не фіксує на території Білорусі сформованих ударних угруповань для ймовірного повторного наступу на столицю.

Станом на сьогодні на території Білорусі ми не бачимо сформованих ударних угруповань, спроможних іти на Київ… Станом на сьогодні там немає такої концентрації військ. За нашими оцінками, не більше 12 тис. російських вояків перебувають на полігонах в Білорусі, - підкреслив Олексій Резніков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?