Росіяни мають деякі успіхи у Бахмуті — розвідка Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни мають деякі успіхи у Бахмуті — розвідка Британії

Росіяни мають деякі успіхи у Бахмуті — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

За інформацією Британських розвідників, росіяни активізували війська під Бахмутом та просунулися до центру міста. Це ставить під загрозу ключовий шлях постачання України.

Джерело: Міноборони Британії

Росіяни просуваються в центр Бахмута

За даними розвідки Британії, останніми днями російські війська відновили активність у битві за Бахмут.

Повідомляється, що до цього, з кінця березня 2023 року їх просування значною мірою зупинилося.

Нині ж Росія здобула деякі успіхи і, швидше за все, просунулася до центру міста та захопила західний берег річки Бахмутка.

У звіті зауважили, що через це ключовий шлях постачання України 0506 на захід від міста знаходиться під серйозною загрозою.

Зазначається, що Росія могла посилити район регулярними військами, ймовірно включаючи повітряно-десантні війська.

Саме тому Росія ефективніше використовує артилерію в цьому секторі.

Міноборони Росії та ПВК Вагнер покращили співпрацю

Повідомляється, що є ймовірність того, що на “місцевому рівні” ПВК “Вагнер” призупинили ворожнечу з командирами Міноборони Росії та покращили співпрацю.

До цього у Британській розвідці повідомляли про наміри Росії розвивати нові ПВК, щоб замінити ПВК “Вагнер” у бойових діях, оскільки втрати серед ПВК, на думку Росії, суспільство сприймає краще, ніж втрати регулярної армії РФ.

Також висувалася версія, що військове керівництво РФ прагнуло замінити “Вагнер” на більш контрольовану приватну військову компанію.

Зазначається, що, ймовірно, військове керівництво РФ прагне замінити “Вагнер” на більш контрольовану приватну військову компанію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?