Росіяни панічно бояться їхати відпочивати до Криму — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни панічно бояться їхати відпочивати до Криму — відео

Росіяни панічно бояться їхати відпочивати до Криму — відео
Джерело:  online.ua

Попри всі зусилля окупаційної влади анексованого Росією Криму, зокрема підписання угоди про створення на анексованому півострові нового туристичного кластера, який як очікується, дозволить залучити інвестиції у розмірі 110 млрд рублів, росіяни категорично відмовляються їхати на відпочинок на півострові. 

Джерело:  "Настоящее время"

Як Крим стає важким тягарем для Росії 

За інформацією видання, цьогорічний туристичний сезон в Криму вже провалено, недивлячись на те, що це єдиний туристичний напрямок, на якому знижують ціни для туристів, пропонують знижки та бонуси.

Якщо порівнювати з минулим роком, то ситуація дуже відрізняється... Лінія фронту не так далеко від нас, - пояснює одна з менеджерів Ганна.

До злочинного вторгнення кремлівської армії в Україну на півострів припадало майже 20% бронювань, тобто кожен п'ятий росіянин їхав відпочивати до Криму. Однак зараз бронь на відпочинок в Криму становить менше 1 %.

На сьогодні вся територія, починаючи з Заозерного і закінчуючи Окуневкою, перекопана. Стоять оточення. Людей, навіть місцевих, не пускають на пляж. І, відповідно, всі гостьові будинки і готелі закриті і не працюють. Більше половини об'єктів не відкрилися... Люди бояться їхати, - розповідає регіональний менеджер агентства "Хочу на юга" Сергій Кив'юров.

 Майже щодня на території анексованого півострова лунають вибухи, а кілька днів тому в Криму збили дев'ять безпілотників, а в українській розвідці знову закликали кримчан не перебувати поруч з військовими об'єктами.

Зроблені окопи, вогневі точки. Робота ще триває. Звалені їжаки, укріплення, багато техніки, стоять військові. Також привезли колючий дріт, будуть все обтягувати... Скоріш за все, тут сезону не буде, - підкреслює російський тревел-блогер Євген Щепинський.

Що наразі відбувається на території Криму 

За інформацією журналістів проекту "Схеми", російські військові злочинці продовжують створювати все нові і нові оборонні споруди та укріплення в Криму.

Російська армія побудувала численні лінії оборони від адміністративного кордону з Україною до Джанкоя. За словами військових експертів, це свідчить про підготовку армії РФ до оборони під час наступальної операції ЗСУ.

Більша частина окопів, відповідно до знімків Planet Labs, зведені армією РФ вже після її відступу з Херсону.

На супутникових знімках північної частини Криму видно, що російські військові нерідко зводять фортифікації впритул до сіл або навіть у самих населених пунктах.

За словами офіцера ЗСУ, журналіста-розслідувача із Криму Євгена Лешана, це - звичайна практика для армії РФ.

Росіяни ніколи не ставились до людського життя як до цінності, тим більше до життів кримчан, яких вони завжди тримали як заручників. Тому - так, ці люди у небезпеці, населення цих сіл - у небезпеці, - пояснює журналіст.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?