Росіяни панікують та розганяють зраду після удару ЗСУ по солдатам РФ у Макіївці
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни панікують та розганяють зраду після удару ЗСУ по солдатам РФ у Макіївці

Росіяни панікують та розганяють зраду після удару ЗСУ по солдатам РФ у Макіївці
Джерело:  online.ua

Американські журналісти звертають увагу на те, що у Росії почалася справжня паніка після влучного та потужного удару ЗСУ по казармі з російськими солдатами у Макіївці в новорічну ніч. Російські політики, блогери та прості люди вимагають покарати командирів, які допустили загибель загарбників. 

Джерело: Reuters

Росіяни шукають винних і вимагають покарання за Макіївку

Російські військові блогери поширюють у мережі версію про те, що інцидент в Макіївці був своєрідною "зрадою", оскільки загибель окупантів стала результатом зберігання боєприпасів в одній будівлі з казармою, незважаючи на те, що командири знали, що вона знаходиться в межах досяжності українських ракет.

Варто також звернути увагу на те, що інформаційна агенція Reuters називає інцидент в Макіївці одним з найсмертоносніших ударів у війни Росії проти України.

За словами журналістів, "лють в Росії поширилася на законодавців".

Так, глава російської політичної сили "Справедлива Росія – За правду" Сергій Миронов публічно почав вимагати кримінальної відповідальності для посадових осіб, які "допустили концентрацію військовослужбовців у незахищеній будівлі", і "всіх вищих органів влади, які не забезпечили належний рівень безпеки".

Сенатор Григорій Карасін виступив із заявою про те, що треба провести "вимогливий внутрішній аналіз" після того, що сталося у Макіївці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?