Росіяни планують нову хвилю наступу на Україну уже в лютому — Резніков
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни планують нову хвилю наступу на Україну уже в лютому — Резніков

Росіяни планують нову хвилю наступу на Україну уже в лютому — Резніков
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Міноборони України Олексія Резнікова, армія Російської Федерації готується до нової хвилі наступу на нашу країну в лютому 2023 року.

Джерело: The Guardian

Коли РФ знову може піти в наступ - прогноз Резнікова

Український міністр нагадує, що призовники готуються мінімум три місяці. За його словами, це вказує на те, що росіяни будуть намагатися розпочати наступну хвилю наступу, ймовірно, у лютому, як і минулого року.

Це їхній план. Хоча Україна зараз здатна успішно захищатися від російських ракетних атак, спрямованих на ключові об'єкти інфраструктури, включаючи енергетичну мережу, з'являються докази того, що Кремль готує новий широкий наступ, - попереджає Олексій Резніков.

Як стверджує глава Міноборони, якщо говорити про часткову мобілізацію в Росії та про тих 300 тисяч мобілізованих військових, то можна припустити, що половину з них уже готують до майбутніх наступальних дій.

Друга частина мобілізованих, приблизно 150 тисяч чоловік, розпочала свої навчальні курси в різних таборах, - повідомляє міністр.

Також Олексій Резніков озвучив прогноз, що Кремль продовжить мобілізацію росіян після нинішньої часткової мобілізації.

На його переконання, тактика команди Путіна полягає в організації "м'ясорубки", коли вони кидають у бій якомога більше людей в надії, що вони переважать менші за чисельністю українські сили.

Якби це була м'ясорубка проти м'ясорубки, ми б програли. Було помилкою сприймати нас як маленьку радянську армію, яка буде воювати з великою радянською армією. Звичайно, велика радянська армія перемогла б, а маленька радянська армія програла б, але ми не радянська армія, - зазначає український міністр.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?