Росіяни планують підготувати Енергодар до "референдуму" — Запорізька ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни планують підготувати Енергодар до "референдуму" — Запорізька ОВА

Росіяни планують підготувати Енергодар до "референдуму" — Запорізька ОВА
Джерело:  online.ua

Окупанти отримали вказівку готувати захоплений Енергодар Запорізької області до «референдуму».

Джерело: Запорізька ОВА

Окупанти отримали вказівку готувати Енергодар до так званого "референдуму"

Росіяни хочуть створити інформаційну картинку, нібито мешканці міста атомників виявляють своє бажання приєднатися до росії, а насправді остаточно долучити Запорізьку АЕС до “росатому”, аби знищити енергетичну систему України.

За повідомленням місцевих, в Енергодарі російські військові сьогодні ходили по квартирах та забирали чоловіків, зв'язували руки та вивозили у невідомому напрямку. Наразі повідомляють про шістьох викрадених. Під час злочинів росіяни тримали всіх, хто мешкає у квартирах, на автоматному прицілі.

Крім того, повідомляють, що російські військові риють окопи навколо міста та будують укріплення.

Запорізька ОВА також повідомляє, що в Мелітополі окупаційна влада намагається шантажем отримати лояльність мешканців.

Працівників бюджетних установ переконують, що вони можуть назавжди втратити роботу, оскільки в місті з'явилося багато переселенців з Маріуполя, які готові до співпраці з окупаційною владою. При цьому протягом двох місяців з Мелітополя виїхала майже половина населення: залишилися переважно люди похилого віку або жителі, які мають людей похилого віку, — йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?