Росіяни повідомляють про потужний вибух у Херсоні
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни повідомляють про потужний вибух у Херсоні

Росіяни повідомляють про потужний вибух у Херсоні
Джерело:  online.ua

23 жовтня російська окупаційна влада заявила про потужний вибух у Херсоні, в результаті якого загинула людина і ще троє дістали поранення. Про це повідомив так званий "міністр охорони здоров'я Херсонської області" Вадим Ільмієв.

Джерело: російський "Інтерфакс", херсонське видання "Мост"

У Херсоні знову лунають вибухи

За словами Ільмієва, "внаслідок теракту на вулиці Чорноморській у Херсоні загинув чоловік 1972 року народження і троє людей поранені".

Як стверджує поплічник росіян, посилаючись на дані "екстрених служб", в автомобілі або поруч із ним спрацював саморобний вибуховий пристрій.

Херсонське видання "Мост" із посиланням на російські ЗМІ повідомляє, що вибух у Херсоні – результат замаху на колаборанта, "начальника місцевого СІЗО" Олега Тютюрая.

Олег Тютюрай (фото — most.ks.ua)

Світлини з місця події підтверджують, що вибухівка була у стовпі: на фото видно бетонний стовп з арматурою, розламаний навпіл потужною вибуховою силою.

В якому стані Тютюрай, наразі невідомо.

Що відомо про Олега Тютюрая

Олег Тютюрай народився на Миколаївщині. До 24 лютого 2022 року працював у Північній виправній колонії №90 у м. Херсон, обіймав посаду помічника начальника установи з питань залучення засуджених до праці та трудової адаптації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?