Росіяни розбомбили будинок культури у Лозовій — 7 постраждалих
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни розбомбили будинок культури у Лозовій — 7 постраждалих

Росіяни розбомбили будинок культури у Лозовій — 7 постраждалих
Джерело:  online.ua

20 травня армія РФ завдала ракетного удару по будинку культури в Лозовій на Харківщині - згідно з останніми даними, семеро людей дістали поранення, зокрема 11-річна дитина.

Джерело: Фейсбук-сторінка президента Володимира Зеленського

Армія РФ вдарила по будинку культури у Лозовій

За словами представників управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Харківської області, рятувальники на місці гасять пожежу й розбирають завали.

Солдата РФ завдали удару по будівлі близько 15:00.

На відеозаписі з камер спостереження, яким поділилися місцеві мешканці, можна побачити, як російська ракета влучає в будівлю, після чого в повітря здіймаються густі клуби диму й пилу.

На нову атаку РФ миттєво відреагував глава держави Володимир Зеленський.

Харківщина. Місто Лозова. Російський ракетний удар по щойно реконструйованому будинку культури. Семеро постраждалих, серед яких 11-річна дитина. Окупанти визначили своїми ворогами культуру, освіту та людяність. І не шкодують для них ні ракет, ні бомб. Що в голові в людей, які обирають ось такі мішені? Абсолютне зло, абсолютна дурість, - написав Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?