Росіяни розчаровані: рейтинг Путіна впав до рекордного мінімуму
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни розчаровані: рейтинг Путіна впав до рекордного мінімуму

Росіяни розчаровані: рейтинг Путіна впав до рекордного мінімуму
Джерело:  online.ua

Тільки 24% росіян відчувають симпатію до президента РФ Володимира Путіна. Це один з найменших показників рейтингу глави Кремля за час його президентства - такий же низький рейтинг був у Путіна в 2011 році, перед початком протестів на Болотній площі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Левада-центру.

Соціологи відзначили, що за останній рік Путін втратив 8% в рейтингу симпатій. Експерти відзначають, що все більше росіян розчарувалося в його політичному курсі. Зокрема, зниження симпатій до Путіна вони пов'язують з проблемами в економіці і пенсійною реформою.

При цьому, як випливає з рейтингу, 32% опитаних росіян "відчувають до Путіна захоплення". Цей показник, до речі, також знизився на 10% в порівнянні з минулим роком. Ще 30% респондентів не змогли сказати про президента нічого поганого, 8% - нічого хорошого, 15% ставляться до Путіна нейтрально або байдуже, а про антипатію та огидлвість заявили по 3%. Не схвалюють роботу Путіна на посту президента Росії - 28% опитаних.
 
Коментуючи новий рейтинг Путіна, соціологи відзначили, що головними прихильниками Путіна серед опитаних росіян є жінки, люди з провінції та росіяни старшого віку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перемога Володимира Путіна на чергових виборах президента може бути під загрозою. Незважаючи на те, що до чергового переобрання господаря Кремля ще кілька років, рейтинг нинішнього президента серед росіян стрімко падає- влітку 2019 року Путіна підтримували тільки 43% громадян РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?