Росіяни самовільно заселяються в житло українців у Херсоні — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни самовільно заселяються в житло українців у Херсоні — Маляр

Росіяни самовільно заселяються в житло українців у Херсоні — Маляр
Джерело:  online.ua

Як стверджує заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, офіційна Москва розпочала перевезення родичів військових у тимчасово окуповані населені пункти України, зокрема, у Херсон – окупанти зі своїми сім'ями самовільно заселяються в житло українських громадян.

Джерело: Ютуб-канал Ukrinform TV

Солдати РФ почали заселятися в житло українців у Херсоні

З боку Росії активізувалося перевезення родин військовослужбовців російських окупаційних військ до захоплених російським агресором українських населених пунктів. Зокрема, йдеться про Херсон. Новоприбулі так звані російські переселенці самовільно заселяють залишені будинки і квартири українських громадян, які виїхали, рятуючи свої життя, з початку широкомасштабного вторгнення Росії, - розповідає Ганна Маляр.

Згідно з даними представниці Міноборони України, солдати РФ також мають намір посилити заходи з примусової паспортизації населення захоплених ними територій. Зокрема, уже створили чергу на 2 тижні.

На думку урядовиці, команда російського диктатора Володимира Путіна це робить з метою збільшення частки місцевого населення, яке буде зобов’язане гарантовано підтримувати плани офіційної Москви щодо анексії тимчасово окупованих територій України у разі проведення так званих референдумів.

Ганна Маляр звератє увагу на те, що загарбники досі хочуть провести "референдум", однак не можуть це зробити, оскільки місцеве населення чинить шалений спротив.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?