Росіяни шукають додаткові холодильники для своїх загиблих солдатів у Мелітополі — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни шукають додаткові холодильники для своїх загиблих солдатів у Мелітополі — ГУР

Росіяни шукають додаткові холодильники для своїх загиблих солдатів у Мелітополі — ГУР
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області росіяни терміново шукають додаткові морозильні камери та промислові холодильники для зберігання тіл загиблих загарбників.

Джерело: ГУР

Російські окупанти шукають холодильники для зберігання «вантажу 200»

Окупаційна адміністрація Мелітополя терміново шукає додаткові морозильні камери та промислові холодильники. Відомо, що міський м’ясокомбінат, який переобладнали в морг, вже повністю заповнений тілами вбитих окупантів і не може більше приймати «вантаж 200», - повідомляє ГУР.

Зокрема, 6 червня російські військові приїхали до ТОВ «Арон-М» в Мелітополі та вивчили його холодильні камери.

Обладнання було визнано придатним для переобладнання в морг.

У Гур зазначають, що керівництво компанії було повідомлене про «рішення щодо тимчасового їх використання на безоплатній основі для зберігання тіл загиблих військовослужбовців».

Зазначається, що наразі в Мелітополь активно завозяться трупи росіян, які загинули під час боїв на напрямку Пологи – Гуляйполе.

Ці події пов’язані з великими втратами окупантів у живій силі. Окрім того, тривале зберігання тіл вбитих пов’язано з намірами російського керівництва приховати реальні масштаби втрат від російського електорату. Тому, практикується так зване «дозоване» відправлення тіл в РФ і максимальне розтягнення цього процесу в часі, - повідомили в ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?