Росіяни відправляють на війну музейні експонати — CNN
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни відправляють на війну музейні експонати — CNN

Росіяни відправляють на війну музейні експонати — CNN
Джерело:  online.ua

Росія відправляє музейні експонати на війну, але експерти кажуть, що вони все ще можуть бути ефективними.

Джерело: CNN

Росія вивозить стару техніку для війни в Україні

Відомо, що Москва вивозить стару військову техніку зі складів, щоб допомогти вести нею війну в Україні.

Супутникові знімки показують, що Росія вивозила десятки танків зі складу на базі в Арсеньєві на Далекому Сході Росії. На фотографіях видно, що один із танків, які зберігаються на базі – Т-55.

Після появи кадрів з танками, команда Conflict Intelligence Team, група волонтерів, яка використовує розвідувальні дані з відкритих джерел для розслідування конфліктів в Україні та Сирії, першою повідомила про те, що Т- 54/55с вивозили зі зберігання в Арсеньєва.
У квітні західні офіційні особи повідомили CNN, що бачили, як старий танк піднявся поблизу лінії фронту.

Росія не підтвердила, що розгортає Т-55 на лінії фронту, а Міністерство оборони в Москві не відповіло на запит CNN про коментар. Але останніми тижнями прокремлівські блогери з хорошими зв’язками поділилися фотографіями цих танків, як повідомляється, на окупованих Росією територіях в Україні.

Санкції США не дозволяють РФ відновити втрачену військову техніку

За словами глави Мінфіну США Джанет Єллен, через введенні санкції злочинній армії РФ гостро бракує військової техніки для продовження війни проти України.

Вона підкреслила, що разом з тим запроваджена стеля цін на російську нафту на рівні 60 доларів за барель замість профіциту створює дефіцит держбюджету РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?