Росіяни влаштовують експерименти. Гайдай назвав найважчі ділянки фронту на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни влаштовують експерименти. Гайдай назвав найважчі ділянки фронту на Луганщині

Росіяни влаштовують експерименти. Гайдай назвав найважчі ділянки фронту на Луганщині
Джерело:  online.ua

Голова Луганської ОВ Сергій Гайдай розповів, що найважчими напрямками фронту на Луганщині зараз є Кремінна-Лиман та Білогорівка. Окупанти "експериментують", використовуючи щоразу нові тактики наступу.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Що відомо про ситуацію на Луганщині

Гайдай виділив основні найважчі ділянки фронту.

Загалом у нас уже не перший тиждень ситуація залишається стабільно важкою, але Сили оборони її повністю контролюють. У нас найважча ділянка – це Кремінна-Лиман та Білогорівка. Так само важка ситуація і на напрямі Сватово-Куп'янськ, але там ЗСУ стільки "накосили" техніки, тож великих наступів там немає, - зазначив він.

Голова Луганської ОВ повідомив, що загарбники постійно атакують напрямок Кремінної, при цьому застосовуючи різні тактики.

Мені трохи дивно, що вони проводять експерименти – то вони маленькими групами до рота проводять наступ, то наступають величезною кількістю до 3 рот, - пояснив Гайдай.

Також Гайдай окремо прокоментував обстановку у Білогорівці. Російські солдати регулярно завдають ударів у цьому напрямі.

Там і авіаудари, і артилерія, і міномети, і танки. Тобто досить важко в наших напрямках, але якогось суттєвого просування по лінії фронту ворог не має, - підсумував він.

 Що відомо про обстановку в Луганській області

Очільник ОВА зазначив, що окупанти намагаються повернути під свій контроль населені пункти, які до цього були звільнені українськими військовими, але зазнають численних втрат і вимушені відступатись.

Гайдай зазначив, що кілька днів тому українські військові відбили танковий наступ злочинної російської армії, тому на штурм кидають піхотні підрозділи.

За словами очільника Луганської ОВА, в районі Сватого ситуація більш стабільна. У тому районі ворог не вдається до потужних наступальних дій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?