Росіяни влаштували спектакль із захопленням "українських терористів" біля ЗАЕС
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни влаштували спектакль із захопленням "українських терористів" біля ЗАЕС

Росіяни влаштували спектакль із захопленням "українських терористів" біля ЗАЕС
Джерело:  online.ua

Один із представників окупаційної влади у Запорізькій області Володимир Рогов почав цинічно брехати, що напередодні місії МАГАТЕ в Енергодарі начебто затримали "українських диверсантів", які збирались вчинити теракт на Запорізькій АЕС.

Джерело: російське пропагандистське інформагентство "РИА "Новости"

Солдати РФ показово схопили "українських терористів" біля ЗАЕС

Російські загарбники брешуть, що "теракт" так звані диверсанти планували влаштували саме під час візиту місії МАГАТЕ для того, "щоб показати некерованість ситуації і що Росія не може забезпечити безпеку"

Що цікаво, на відео, яке опублікували російські пропагандисти, затримання проходить у напівзатемненому приміщенні.

Можна розгледіти, що до людини, яка вже лежить на підлозі обличчям вниз і не чинить спротив, неспішно підходить військовий і починає її бити у відділ попереку (чи робить вигляд, що б'є).

Окрім того, озвучується перелік зброї, у тому числі карти якогось об’єкту. Обличчя затриманих не показано. Але видно, що вони взагалі не чинили ніякого спротиву.

Що відомо про візит місії МАГАТЕ на ЗАЕС

31 серпня місія МАГАТЕ вирушила з Києва до Запорізької АЕС, де планує оцінити ситуацію та встановити постійне представництво. За словами російських загарбників, вони щдають місії на роботу 1 день.

Окупанти також заявили, що не робитимуть спецперепустки учасникам місії МАГАТЕ, щоб ті швидко потрапити на ЗАЕС, проте зазначили, що очікують на прибуття місії до Енергодару вже зранку 1 вересня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?