Росіяни влучили ракетами по Курахівській ТЕС
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни влучили ракетами по Курахівській ТЕС

Росіяни влучили ракетами по Курахівській ТЕС
Джерело:  online.ua

17 та 18 жовтня російські солдати завдали ракетних ударів по Курахівській ТЕС, що в Донецькій області, а також по м.Курахове та с.Сонцівка. За словами представників місцевої влади, в результаті атак ворога є поранені та руйнування.

Джерело: Фейсбук-сторінка міського голови м. Курахове Романа Падуна

Солдати РФ завдали ракетних ударів по Курахівській ТЕС: є поранені

Як повідомляє Роман Падун, кількість постраждалих та масштаби руйнувань з'ясовуються.

Закликаю, не ігноруйте сигнали тривоги! Під час повітряної тривоги видача гуманітарної допомоги буде припинятися! Всім потрібно прослідувати в найближче укриття! Не нехтуйте небезпекою, попереджайте своїх рідних, близьких та знайомих!!! Бережіть себе та один одного!, - йдеться в повідомленні міського голови м. Курахове.

За його словами, об'єкти критичної інфраструктури працюють в штатному режимі. Підвіз питної води здійснюється по території всієї громади.

Окрім того, наголошується,що триває реєстрація на евакуаційні потяги Покровськ - Кропивницький та Покровськ - Львів.

Фото — facebook.com

Також Роман Падун вкотре нагадав, що не можна фотографувати і обговорювати по телефону місця дислокації українських військових або рух техніки. Це може бути небезпечно.

Як відомо, 18 жовтня російські окупанти знову атакували Київ, є влучення в об’єкт енергозабезпечення. Щонайменше 2 загиблих.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?