Росіяни вже 10 днів не випускають людей через блокпост у Василівці — Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни вже 10 днів не випускають людей через блокпост у Василівці — Федоров

Росіяни вже 10 днів не випускають людей через блокпост у Василівці — Федоров
Джерело:  online.ua

Російські окупанти вже протягом 10 днів не випускають жителів тимчасово окупованих територій через блокпост у Василівці у сторону Запоріжжя.

Джерело:  Telegram міського голови Мелітополя Івана Федорова.

РФ уже 10 днів "тримає у заручниках" людей на блокпості у Василівці

Рашисти зробили з окупованих територій резервацію і тримають людей у заручниках. Уже протягом 10 днів рашисти не випускають жителів тимчасово окупованих територій Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей через Василівку в сторону Запоріжжя, – повідомив Федоров.

За його словами, від початку повномасштабного вторгнення росіяни здійснювали терор щодо мирних мешканців та перешкоджали евакуації.

- штучно створювали тисячні черги на блок-постах,

- ввели систему спецпропусків для проїзду, на оформлення яких в окупаційній комендатурі потрібно було чекати до місяця,

- місяць тому перестали випускати чоловіків, придатних до військової служби,

-тепер не випускають навіть дітей, жінок і людей похилого віку. Людям, які все ж намагаються проїхати, кажуть кидати авто і йти до Запоріжжя пішки. За словами самих окупантів проїзд закрили до 15 січня, – наголосив Федоров.

Він також додав, що жителі окупованих територій, які фактично стали заручниками російських окупантів, вірять у ЗСУ і чекають на деокупацію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?