Росіяни взяли в полон голову Чорнобаївки і його заступника
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни взяли в полон голову Чорнобаївки і його заступника

Росіяни взяли в полон голову Чорнобаївки і його заступника
Джерело:  online.ua

3 травня міністерка реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук під час спілкування з журналістами у Запоріжжі офіційно повідомила, що солдати РФ у Херсонській області захопили в полон голову Чорнобаївської сільської ради Ігоря Дудара. Також у полон росіян потрапив і його заступник.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Армія РФ захопила в полон голову Чорнобаївки і його заступника

За словами української міністерки, наразі команда Володимира Зеленського робить усе можливе для повернення викрадених чиновників. Ірина Верещук публічно пообіцяла, що про очільника Чорнобаївки та його заступника ніхто не забуде.

Вчора в полон взяли голову Чорнобаївки і його заступника. Наша влада буде пробувати його визволяти і не залишить,– наголосила міністерка реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Варто звернути увагу на те, що на територіях, які тимчасово окуповані армією РФ, випадки викрадення людей, на жаль, трапляються дуже часто. Дедалі частіше загарбники викрадають представників місцевої влади. Окрім того, солдати РФ викрадають волонтерів, ветеранів АТО та ООС і чоловіків призовного віку.

Українські розвідники попереджають, що росіяни на тимчасово окупованих територіях влаштували буквально кампанію з викрадення чоловіків. Їх хочуть видати нібито за "українських військовополонених" під час заходів до 9 травня за сценарієм, який втілили в Донецьку 8 років тому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?