Росіяни з "Градів" обстріляли житловий будинок у Запорізькій області — 3 загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни з "Градів" обстріляли житловий будинок у Запорізькій області — 3 загиблих

Росіяни з "Градів" обстріляли житловий будинок у Запорізькій області — 3 загиблих
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 19 березня, російські солдати з "Градів" обстріляли Запорізьку область, снаряд влучив у житловий будинок у Василівському районі.

Джерело: Запорізька ОДА

Наслідки ворожого обстрілу Кам’янська

Внаслідок російського обстрілу загинуло три людини у Кам’янському.

Ще двоє жителів отримали поранення, наразі їм надається медична допомога.

Небезпека для мирних мешканців на лінії вогню не зникає. Ворог не має успіху на полі бою зі Збройними силами України, тому цілеспрямовано вбиває цивільних українців, - додали в ОДА.

У Запорізькій ОДА закликали мешканців подумати про свою безпеку та залишити небезпечні території.

Яка ситуація у Запорізькій області 19 березня

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 77 обстрілів позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Оріхів, Чарівне, Ольгівське, Малинівка, Гуляйпільське, Червоне, Гуляйполе, Новоандріївка, Мала Токмачка, Новоданилівка, Білогір'я, Полтавка, Кам'янське, Плавні.

Надійшло 10 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями РФ, - йдеться в повідомленні.

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась.

Російські окупанти продовжують використовувати цивільні заклади на тимчасово захопленій території Запорізької області для власних потреб. Зокрема, будівлю школи одного із населених пунктів Пологівського району противник використовує як польовий шпиталь на 50 ліжкомісць. Таким чином окупанти намагаються скоротити термін повернення до строю особового складу з-поміж санітарних втрат.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?