Російська авіація завдала удару по лікарні в Сирії, понад десяток загиблих
Категорія
Світ
Дата публікації

Російська авіація завдала удару по лікарні в Сирії, понад десяток загиблих

Російська авіація завдала удару по лікарні в Сирії, понад десяток загиблих

Російські військові літаки завдали авіаційного удару по лікарні в сирійській провінції Ідліб, який призвів до загибелі 16-ти людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.

За даними Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини, авіаційні снаряди влучили у лікарню в районі міста ель-Дер еш-Шаркі в провінції Ідліб. Унаслідок бомбардування загинуло семеро дітей.

Агенція dpa передає, що в іншому районі об'єктом бомбардування також стала лікарня.

Читайте також: У Сирії внаслідок авіаудару зруйновано шпиталь, є поранені: з'явилось фото

Протягом останніх кількох тижнів регулярно надходять повідомлення про те, що об'єктами авіанападів у провінції Ідліб, яку контролюють опозиційні сирійські повстанці, стають медичні заклади. В Організації Об'єднаних Націй неодноразово наголошували на неприпустимості обстрілів лікарень під час воєнного конфлікту в Сирії.

Як повідомляв ONLINE.UA, французька розвідка встановила, що використання хімічної зброї у сирійському місті Хан-Шейхун в провінції Ідліб 4 квітня було організовано президентом Сирії Башаром Асадом або його безпосереднім оточенням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?