Російська співачка злякалася їхати з концертом в Україну через загрозу арешту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російська співачка злякалася їхати з концертом в Україну через загрозу арешту

Російська співачка злякалася їхати з концертом в Україну через загрозу арешту
Джерело:  Instagram

Екстравагантна узбецько-американська співачка Наргіз Закірова, яка проживає в Москві, скасувала концерти в Одесі через страх, що її можуть заарештувати в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
За словами виконавиці, їй та її команді довелося скасувати два виступи, оскільки в багатьох українських ЗМІ поширюється новина про їх можливий арешт по приїзду в місто.
Однак, артистка не згадала, в яких саме ЗМІ їй пригрозили затриманням у разі приїзду в Україну.
Читайте також: Організатори Євробачення зробили гучну заяву: в Росії радіють
Можливо Наргіз, яка виступала в включеному РФ Криму, побоялася 15 діб арешту за незаконний перетин кордону.
"Я хочу звернутися до усіх жителів славного міста Одеса! На превеликий жаль, мені і моїй команді довелося скасувати виступи, заплановані у вашому місті. Зараз у багатьох ЗМІ України поширюється новина про мій і моєї команди, можливий арешт по приїзду в місто. Сказати, що я у повному обуренні, це практично не сказати взагалі нічого! Можу тільки здогадуватися про те, що уся ця сумна історія, якимось чином могла стосуватися колотнеч навколо конкурсу Євробачення у цьому році, але я звичайно можу і помилятися. Суть мого поста полягає у тому, що мені шалено хотілося потрапити у ваше чудовий місто! Мені дуже боляче і прикро за усіх тих, дорогі мої, хто вже придбав квитки на мої вечорини і заплановані два концерти, які нажаль не відбудуться. Мої дорогі одесити, я молю Всевишнього, що нарешті запанує здоровий глузд і звичайно ж МИР. І я більш ніж впевнена, що неодмінно приїду до вас, як тільки владнається ця жахлива, політична ситуація. я хочу що б ви знали, що моя любов завжди з вами. До, я сподіваюся, швидкої і гарячої зустрічі!", - написала співачка.


Нагадаємо,  СБУ на три роки заборонила в'їзд в Україну російській учасниці Євробачення Юлії Самойловій, яка раніше виступала в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?