Російське судно раптово затонуло в Балтійському морі - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Російське судно раптово затонуло в Балтійському морі - що відомо

Російське судно раптово затонуло в Балтійському морі - що відомо
Джерело:  online.ua

Рибальський траулер під російським прапором затонув у ніч на п'ятницю, 7 лютого, в Балтійському морі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на естонське видання ERR.

На борту судна знаходилися семеро членів екіпажу. Кожного з них врятували естонські екстрені служби. Останні на допомогу спрямували кораблі й гелікоптер.

Прикордонна служба балтійської країни зазначила, що отримала сигнал про лихо о 23:40 у четвер. Він надійшов з точки на північ від пів острова Юмінда.

Відомо, що екіпаж траулера втратив управління. Дві секції судна затопило водою, воно почало дрейфувати. Згодом пропало електричне живлення на борту.

Естонські фахівці скоординували операцію разом з Фінляндією. Окрім того, було оголошено про аварію усім судам, які знаходилися неподалік. На місце першим прибув ліберійський траулер. Він виявив рятувальний пліт та підняв на борт людей.

Пізніше двох постраждалих спрямували до лікарні в Гельсінкі гелікоптером. Інші не потребували такої допомоги, тож їх доставили до найближчої естонської лікарні.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці 2019 року стало відомо про вибух на борту російського танкера"Залив Америка". Кілька членів екіпажу загинули, ще кілька інших отримали травми. Внаслідок вибуху на судні не сталося загоряння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?