Вибух на російському танкері: з'явилися відео пошкодженого судна
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух на російському танкері: з'явилися відео пошкодженого судна

Вибух на російському танкері: з'явилися відео пошкодженого судна
Джерело:  online.ua

Троє людей загинули внаслідок вибуху на російському танкері "Залив Америка". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

За офіційними відомостями, інцидент стався на вантажній палубі судна.

"Хлопок стався на вантажній палубі у районі п'ятого танка". Двоє загиблих людей підняті з води, третього шукають", - зазначили у морському рятувально-координаційному центрі Владивостока.

Через вибух розпочато кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки при експлуатації морського транспорту. Причиною події стала газоповітряна суміш. Загоряння не зафіксовано.

Місцева прокуратура стверджує, що вибух не ставить загрози для екологічної ситуації у бухті Находки.

"Загрози затоплення судна немає, розливу нафтопродуктів не допущено", - зазначили правоохоронці.

Згідно з інформацією видання, танкер "Залив Америка" стояв у порту міста вранці у суботу, 1 листопада. На його борту перебували 9 людей. До судна спрямували два буксири та команду рятівників.

Як повідомляв ONLINE.UA, у серпні на борту російського судна неподалік від міста Туапсе почалася пожежа. Внаслідок інциденту воно потонуло, проте екіпаж урятувався.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?