Російські генерали вмовили Путіна відступити із Харківщини — політолог
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські генерали вмовили Путіна відступити із Харківщини — політолог

Російські генерали вмовили Путіна відступити із Харківщини — політолог
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер та політолог Аббас Галлямов звертає увагу на те, що під час контрнаступу українських воїнів у Харківській області російський диктатор Володимир Путін 9 вересня скликав Раду безпеки, де зібралися російські топ-чиновники. На переконання політичного експерта, саме там російський генералітет вмовив очільника Кремля відступати.

Джерело: "24 Канал"

На Радбезі Росії точно обговорювали ситуацію на фронті - Галлямов

Російський опозиіонер озвучив припущення, що під час засідання РБ ООН ухвалювали рішення, що повинна робити в Україна армія РФ– намагатися втриматися, ризикуючи потрапити в оточення, чи з ганьбою відступати.

Генералітет переконав Путіна у тому, що необхідно відступати. Звісно, він не хотів відступати через політичні причини, це очевидно. Але генерали його переконали, запевнивши, що якщо вони зараз не відступлять, то через тиждень війська опиняться в котлі і все буде в 100 разів гірше, – зазначив Аббас Галлямов.

За словами політолога, це засідання Радбезу напряму не було пов'язане питаннями війни, але в реальності чиновники обговорювали, як врятувати ситуацію на фронті.

Як бачимо, їм нічого доброго вигадати не вдалося. Все, що вони придумали, це просто відступати. Російське міноборони це називає "перегрупуванням", або як сказав коношенко, що "ворог з ганьбою біжить за нами", – жартує політичний аналітик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?