Російські найманці поранили двох українських воїнів в зоні ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські найманці поранили двох українських воїнів в зоні ООС

Російські найманці поранили двох українських воїнів в зоні ООС
Джерело:  online.ua

Штаб Операції об'єднаних сил повідомляє, що протягом минулої доби, 14 лютого, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 5 порушень. В результаті обстрілів ворога були поранені двоє бійців ЗСУ.

Джерело: Фейсбук-сторінка штабу ООС

14 лютого в зоні ООС найманці РФ 5 разів порушували режим тиші

За словами представників штабу ООС, Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.

Так, вказано, що поблизу Трьохізбенки ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів.
У бік Новотроїцького російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Окрім того, наголошується, що на околицях Пісків противник обстрілював позиції наших бійців з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу Мар’їнки окупанти задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілу ВОГ-17. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та знищили 1 БПЛА противника. Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення, - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що в результаті обстрілів російських найманців двоє бійців ЗСУ отримали поранення. Наразі вони знаходяться в лікувальному закладі. Стан здоров’я одного військовослужбовця – середньої важкості, іншого - задовільний.

Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними. Станом на 7 годину ранку поточної доби з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації, - наголошує штаб ООС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?