Російські ПДВ поступово замінюють групу "Вагнера" в штурмі Бахмута — розвідка Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські ПДВ поступово замінюють групу "Вагнера" в штурмі Бахмута — розвідка Британії

Російські ПДВ поступово замінюють групу "Вагнера" в штурмі Бахмута — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

Російські повітрянодесантні війська поступово замінюють бойовиків групи “Вагнера” у наступальних діях поблизу Бахмута. За останні 48 годин позиції ЗСУ зазнали особливо інтенсивних обстрілів.

Джерело: Міноборони Британії

Повітрянодесантні війська РФ замінюють ПВК Вагнера

За повідомленням Британської розвідки Міноборони, Росія відновила свій наступ на місто Бахмут.

Також повідомляється, що сили Міноборони РФ та Групи Вагнера покращили співпрацю.

Зазначається, що штурмові групи “Вагнера” продовжують наступальні дії у центрі міста, у той час як як російські повітрянодесантні війська (ПДВ) замінили частину підрозділів “Вагнера” на півночі і півдні міста.

За звітом розвідки Британії, ЗСУ все ще утримують західні райони міста, але протягом останніх 48 годин позиції українських військ зазнали особливо інтенсивного артилерійського вогню з боку РФ.

Сили оборони ЗСУ, за словами розвідки, зіткнулися з серйозними проблемами поповнення запасів, але здійснили впорядкований відхід із позицій, якими вони були змушені поступитися.

Окупанти в Бахмуті програють у вуличних боях

Українські захисники Бахмута Донецької продовжують відважно стримувати просування російських окупантів вглиб України та давати потужну відсіч ворогу.

Заступниця голови Міноборони Ганна Маляр заявила, що росіяни в Бахмуті сконцентрували основні свої зусилля. За її словами, місто прийняло основний удар ЗС РФ та ПВК.

Оскільки ЗСУ вже знищили велику кількість найманців ПВК "Вагнер", росіяни почали підтягувати десантні, штурмові підрозділи.

Сили оборони виснажили “вагнерівців”, тому росіяни змушені залучати до боїв за Бахмут спецпризначенців та десантно-штурмові підрозділи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?